Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen
U bent hier: Werken bij > Werk > Beste werkgever

Plaats 32 bij de verkiezing van Beste Werkgever van 2015


Tijdens het Beste Werkgevers Event in Theater Amsterdam op 6 oktober, is Nieuw Unicum geëindigd op een 32e plek in de categorie tot 1000 medewerkers. De eerste plaats was zowel in de categorie tot en boven 1000 medewerkers een zorgorganisatie: Stichting Sint Jozefoord en Buurtzorg.

Het Beste Werkgevers Onderzoek is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland en is ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Dit jaar beoordeelden 314.218 medewerkers hun werkgever. Alle organisaties hebben een door Effectory op maat gemaakt medewerkersonderzoek of quickscan laten uitvoeren onder hun medewerkers. De uiteindelijke positie in de top 50 wordt bepaald door de Beste Werkgevers Score. In ieder onderzoek zijn zes vragen opgenomen waarmee wordt aangetoond hoe goed een organisatie haar medewerkers in staat stelt om optimaal te presteren. Deze Beste Werkgevers Score bestaat uit een gemiddelde van de organisatietevredenheid, tevredenheid over de werkzaamheden, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering.

In 2017 wordt er weer een MTO gehouden in Nieuw Unicum en gaan we natuurlijk voor een top 15 positie! 
Kijk voor meer informatie op wwww.beste-werkgevers.nl voor de profielen én geheimen van de winnende organisaties. 

Via de link http://www.beste-werkgevers.nl/beste-werkgevers/min1000/ lees je op nr. 32 meer over (de uitslag van) Nieuw Unicum.


Wilt u graag meer informatie over dit onderwerp? Vult u dan het onderstaande formulier in, en wij nemen contact met u op.


Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2020 - alle rechten voorbehouden