Volg ons: facebook linkedin twitter youtube     lettergrootte: printen

Opleidingen

Haal via Nieuw Unicum een zorg- of welzijndiploma.
U bent hier: Werken bij > Opleidingen

Beroepsbegeleidene leerweg (BBL)

Haal je zorgdiploma via Nieuw Unicum


Beroepsbegeleidende leerweg.
Wil je graag werken in de zorg en een zorgcarrière opbouwen bij Nieuw Unicum? Dat kan. Ook als je geen zorgervaring hebt. Regelmatig hebben wij leerplaatsen beschikbaar voor studenten die een BBL-opleiding willen volgen. We hebben drie routes aan.

Route 1: BBL-opleiding verzorgende IG

Binnen Nieuw Unicum bieden wij de BBL-opleiding verzorgende IG. Deze opleiding duurt gemiddeld 18 maanden. Je hebt al ervaring in de zorg. Je hebt bijvoorbeeld je diploma helpende niveau 2. Je bent van nature zorgzaam en je wordt gelukkig van het helpen en verzorgen van mensen. Je staat stevig in je schoenen en je kan goed luisteren. Dan nodigen wij je uit om te samen te kijken of leren en werken bij Nieuw Unicum bij je past!

De kosten voor de gehele opleiding worden voor je betaald. Je krijgt tijdens je opleiding een  mooi salaris. Daarnaast bieden wij een mooi en uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Van jou verwachten we dat je bereid bent alle diensten te draaien. De zorg gaat natuurlijk 24 uur per dag en 7 dagen per week door. Je gaat 1 dag per week naar school en daarnaast ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Route 2: BBL-opleiding verpleegkunde

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en wil je je doorgroeien naar verpleegkundige? Dan bieden wij de BBL-opleiding verpleegkunde (niveau 4).
Je gaat één dag per week naar school en brengt dat wat je hebt geleerd meteen in de praktijk. De opleiding duurt maximaal 3 jaar. Heb je je opleiding afgerond dan heb je niet alleen je diploma verpleegkunde niveau 4 maar heb je ook de nodige kennis van MS (multiple Sclerose) en NAH (niet aangeboren hersenletsel).

Afhankelijk van jouw achtergrond en ervaring bestaat de mogelijkheid om deze opleiding verkort te volgen. Dit bekijken we samen met jou en verzorgen wij geheel op maat.

Route 3: BBL-opleiding verzorgende IG zij-instroom

Jij wilt graag werken in de zorg, maar beschikt nog niet over een zorgopleiding. Geen probleem! Wij helpen jou als zij-instromer graag met deze carrièreswitch vanuit bijvoorbeeld de horeca, evenementenbranche, toerisme of de bouw. Via een verkort opleidingsprogramma van 18 maanden, biedt Nieuw Unicum jou de kans om opgeleid te worden tot verzorgende IG. Het enige wat jij hiervoor nodig hebt, is een afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 3. Zorg jij graag voor de lach op het gezicht van onze bewoners? Dan zorgt Nieuw Unicum  voor de rest!

Het is een combinatie van werken en leren, waar je per week 24 uur werkt en een fysieke opleidingsdag van 8 uur bij Nieuw Unicum hebt. Hierdoor kan je de theorie meteen in de praktijk brengen op één van onze zorgafdelingen waar je komt te werken. Zo doe jij binnen no-time heel veel ervaring op! En niet onbelangrijk; je ontvangt hele goede begeleiding. Zowel door een werkbegeleider op jouw afdeling als door een gekwalificeerde praktijkopleider.

Let op: Wij starten per maart 2021 met een nieuwe klas. Solliciteren naar een leerplaats kan tot 1 februari 2021

Solliciteren of meer informatie?

Wil je meer informatie over één van deze opleidingen? Neem dan contact op met Nicolet de Ruijter, praktijkopleider: opleidingen@nieuwunicum.nl of 023-5761491Website ontwikkeling en ontwerp Designs [marketing & media concepts]
© Nieuw Unicum 2021 - alle rechten voorbehouden